Din nya appbyrå

Vi är en konstellation utvecklare, designers och project managers som hjälper startups och entreprenörer att ta sin produkt från noll till ett.

Skräddarsydd utveckling

Vårat team har det som krävs för att hjälpa din startup: Från design och konceptarbete till utveckling, project management och quality assurance.

Webbutveckling

Vi erbjuder en komplett lösning för utveckling av webbaserade appar. För frontend använder vi oss av Angular, React och HTML/CSS och för backend Ruby on Rails, Elixir eller Go.

Appar för iOS

Nativ utveckling för iOS i Swift är något som vi har bred erfarenhet av: vi har skapat appar inom finans, fastigheter, underhållning och produktivitet.

Appar för Android

codequest utvecklar även nativa appar för Android. Här använder vi oss antingen av Kotlin eller Java som teknik.

UX/UI Design

Utöver ren utveckling erbjuder vi även design, både på ett visuellt plan men även när det gäller User Experience och funktionalitet.
Våra Kunder

Nedan hittar du ett axplock av de projekt som codequest har genomfört i Sverige

 • Booli

  Booli är en av Skandinaviens ledande söktjänster för bostäder: här kan användaren söka fastigheter, se senaste transaktioner och även värdera en bostad. Webbtjänsten har kompletterats med en app för iOS, ett projekt som vi i samarbete med kunden har utvecklat, testat och varit ansvariga för.

  codequest stod för:

  • Utveckling för iOS
  Användarbetyg:
  • 65.000 nedladdningar
  utveckling av iOS app för Booli
 • SBAB

  SBAB Bank AB är en statlig verksamhet som erbjuder lån och och sparande till privatpersoner, bostadsrättföreningar och fastighetsbolag i Sverige. codequest har tillsammans med kunden arbetat på en mobil app för värdering av fastigheter.

  codequest stod för:

  • Utveckling för iOS
  • Med ungefär 500 medarbetare är SBAB en av Sveriges största banker
  utveckling av iOS app för SBAB
 • Degoo

  Degoo kallar sig själva för en “Top Secret Cloud Drive” och deras produkt är just det. Skaparna bakom produkten erbjuder en toppsäker och snabb molnbaserad hårddisk där kryptionen av användarens data är i fokus. Tjänsten erbjuder ett enkelt gränssnitt och utlovar att en genomsnittlig konfigurering av ett konto tar mindre än 3 minuter.

  codequest stod för:

  • Utveckling för iOS
  Användarbetyg:
  • 2100 recensioner
  • 100.000+ nedladdningar
  utveckling av iOS app för Degoo

Hej! 👋

Jag heter Piotr och kommer ursprungligen från Uppsala. Jag är Business Development Manager på codequest och den person du kommer att ha kontakt med om du ringer eller mailar. Jag är ofta i Stockholm/Uppsala, Göteborg och Malmö så skriv ett mail ifall du vill ta en kaffe och höra mer om hur vi kan hjälpa dig!

Piotr Stepinski

Business Development Manager Sverige

Piotr Stepinski

Redo att sätta igång?

Kontakta oss så pratar vi ihop oss kring budget, deadline och teknik!

Eller ladda hem vår företagspresentation här